Ons aanbod.

1. Ontdek AI workshops

Het zien van opportuniteiten met data is ons vak. Onze workshop heeft drie doelstellingen:
1. Inspireren: maak kennis met de wereld van digitale innovatie, data en artificiële intelligentie.
2. Begrijpen: samen ontleden we jouw bedrijfsuitdagingen en bringen slimme datatoepassingen in kaart.
3. Actie: een pragmatisch plan naar digitale innovatie

2. Van design tot realisatie

Wij zijn voorstander van een haarscherpe focus op snelle meerwaarde. Een datatoepassing volgens de MBARQ aanpak gebeurt daarom in twee stadia:
1. Design sprint: twee tot vijfdaagse werksessie die jouw toekomstige digitale data-innovatie tot leven brengt. Het is dé manier om buy-in te verzamelen in je bedrijf.
2. Agile implementatie: de tijd van jarenlange, complexe trajecten is voorbij. Wij gaan uit van korte iteraties met gestandaardiseerde technologie uit het Microsoft ecosysteem. Een snelle, tastbare meerwaarde is de sleutel tot succes.

3. Schaalbaar innovatie advies

Brengen jouw AI-investeringen nog niet de juiste meerwaarde op? Hoe organiseer je je bedrijf om continu aan digitale innovatie te doen? Hoe breng je Artificiële Intelligentie tot bij je teams zodat zij met de mogelijkheden ervan aan de slag gaan? Wij zijn ervan overtuigd dat de evoluties van de laatste jaren rond data & artificiële intelligentie een nieuwe manier van werken toelaten, die veel minder is gefocust op de complexiteit van AI, maar meer op het gestandaardiseerd inzetten in de organisatie. We helpen jouw organisatie te transformeren.

Interesse in onze services?

Boek een gesprek in.

Wil je slimme data-toepassingen realiseren? Contacteer ons voor een heldere aanpak.